NIEUWSFLASH

NIEUWSFLASH

+++ Eindhappening 16/04 vanaf 10u 's morgens met afsluiter Liga A match: Hermes- Datovoc Tongeren om 20u30 : GRATIS inkom voor iedereen +++

ma
di
wo
do
vr
za
zo
 
 
 
 
 
 
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Play Offs Liga A: Playoffs : Fin 3 PO en PO 4/5 -3 Barrage terug

01/05/2016

Start om 0:00

Evenement
Competitiematch
Andere match

Nieuwsbrief

In het kader van de officiële kandidatuurstelling van Stad Oostende voor Europese Sportstad 2017, werd ook Hermes Volley uitgebreid ontvangen op het Stadhuis op zaterdag 21 mei. 

Trots poseren onze talentvolle Hermes meisjes Hanna, Nel en Emma bij burgemeester Johan Vande Lanotte, schepen van sport Arne Deblauwe, schepen Martine Lesaffre en talrijke andere prominenten. 

Naast KV Oostende en BC Telenet speelt Hermes Volley ook op het hoogste niveau in de Belgische competitie. Een mooi sportief uithangbord voor Stad Oostende!

25 April 2016

Night of the Volleyproms

Onze Tania Schatow won de trofee van

Beste Blokker

in de Belgische Liga A Volley competitie

en daar zijn we trots op!

Felicitaties van Hermes bestuur en alle leden! 


Het Jeugdsportfonds is een project van de Vlaamse Volleybalbond gericht op de kwaliteit van de jeugdwerking van Vlaamse clubs.

Dit jaar doen wij ook mee!

Zo evalueren we onszelf om de werking van onze club nog verder te verbeteren de komende jaren. We beseffen dat de jeugd de toekomst is, dus willen we hen dan ook zo optimaal mogelijk begeleiden. Het Jeugdsportfonds zal ons daarbij helpen.


 

Ook Hermes Volley zegt NEEN tegen pesten! 

Daarom vragen wij een TIME OUT...

Voor alle info: www.topindesport.be 

Eeen mooi gebaar van Hermes Liga A Dames, samen met de jeugdige ballenrapers, scheidsrechters en bestuur!


 +++ HERMES Sportline 2.0+++

Jong geleerd is oud gedaan!

Onze jeugd krijgt een fantastische opleiding bij trainster/coach Renée Vandepitte

Niet alleen een goede technische basis, maar ook teamspirit en spelvreugde worden meegegeven. 

 


 +++ TOFFE HERMES SWEATERS +++

Voor de snelle beslissers, nog enkele maten te verkrijgen. Bij interesse, contacteer Heidi: 0486/45.40.06 of heidimares@yahoo.com  om datum af te spreken om te passen en te betalen.

jeugd: maat 140 (7 à 8 j) 152 (9 à 10 j) 164 (12j): slechts 35 euro

vrouwen: maat 34 3 keer maat 38 maat 42 met lint in de kap: 40 euro

unisex: maat 40/42 maat 42/44 met lint in de kap: 40 euro


groetjes Heidi


+++ Europees TOP Volley aan Zee +++

Woensdag 09/12
Hermes Volley (BEL) - VFM Franches-Montagnes (SUI): 0-3

Een sportief TOP evenement om trots op te zijn... Naast voetbal en basket op het hoogste niveau, zet Oostende zich ook op de kaart met Dames volley!

Voorzitter Philippe Develter wenst dan ook alle medewerkers van harte te bedanken voor de vlotte en perfecte organisatie!

Ook een welgemeende dank aan de talrijk opgekomen supporters!

Marc Coucke (KVO), Johan Verborgh (BC Telenet Oostende) en Philippe develter (Hermes volley) wisselden hun clubsjaals uit... 

 

Lees meer HNB 10.12.2015

Volle tribunes, top sfeer in Mr V Arena! Ook de sterspelers van KVO en BC Telenet supporteren voor de Hermes Volley dames.

De Hermes jeugd thuis aan het studeren voor de examens... hun sympathieke mama's nemen met de glimlach deze taak op zich!

Een goeie team spirit, gesteund door een 800tal supporters bracht echter geen setwinst voor Hermes... 

Voor alle persartikels over de Europese matchen: Klik hier

Ook belangstelling van de internationale CEV pers: 

Ook onze fans en trouwe supporters werden in de watten gelegd op dit groot Europees Volleyfeest op 9 december!  

Deze prachtige sjaals zijn nog steeds te verkrijgen voor alle fans... ( slechts € 2)                       

 


DE WEEK VAN DE OFFICIAL

Ook Hermes Volley neemt deel aan de week van de official van 3 t.e.m. 11 oktober. Wij uiten onze waardering voor de inzet van alle scheidsrechters! Interesse om scheidsrechter te worden? Vraag hier vrijblijvend alle info

INFO

VOLLEY@SCHOOL: EEN SUCCES!

Tania Shatow, onze Amerikaanse Liga A speelster had meer dan 40 enthousiaste leerlingen onder haar vleugels. Ook kunnen alle kids 3 gratis jeugdtrainingen volgen. Bij ons staat de jeugd centraal!

FOTO's

FOCUS EN WTV VRIENDJESDAG

HERMES nam ook dit jaar deel aan de Focus Vriendjesdag op woensdag 16 september.

Al onze jeugdige spe(e)l(st)ers jonger dan 13 jaar brachten een vriendje mee en lieten ze meegenieten van VOLLEYBAL!

MEER INFO

50 JAAR HERMES 20.09.2015

Hermes Volley bestaat 50 jaar en dit werd in groot ornaat gevierd op 20 september! 

Een uniek feest dankzij THERMAE PALACE HOTEL, alle aanwezigen alsook het prachtig weer! Ook een welgemeende dank aan alle medewerkers!

Klik hier voor de volledige diavoorstelling: de foto's spreken voor zich! 

 

FOTOGALERIJ 50 JAAR HERMES FEEST

Liga A

Topvolley aan zee! Trainer/coach Joannes Lozie treedt aan met een topploeg in de hoogste reeks van de Belgische Dames Volleybalcompetitie. Bovendien spelen onze talentvolle en jeugdige Liga A Dames dit seizoen Europees! Sport, spektakel en spanning van het hoogste niveau! 

Lees meer

Senioren

Naast Liga A Dames, treden er bij Hermes nog drie damesploegen (1ste divisie, 2de en 4de provinciale) alsook 1 herenploeg (3de provinciale) aan in de competitie. Een brede waaier van spelniveau, een dynamische club voor enthousiaste volleybalspe(e)l(st)ers! Een optimale, sportieve sfeer op en naast het terrein is bij Hermes Volley een prioriteit!

Lees meer

Jeugd

Jeugdwerking staat centraal bij Hermes Volley. Dit competitiejaar spelen er 4 meisjes- en 2 jongensploegen in de jeugdreeksen. Omkaderd door professionele trainers, een fantastische Jongerenwerkgroep en doorschuifmogelijkheden... de jeugd krijgt bij ons alle kansen! Op alle niveaus: sportiviteit en teamspirit!

Lees meer

Pers

Naar onze sponsors, trainers, ploegen,... toe, vinden we de nodige media aandacht uiterst belangrijk. Daarom hechten we belang aan het publiceren van wedstrijdverslagen, interessante persartikels, een ploeg of speelster in de kijker... Ook Focus TV houdt onze Dames uit Liga A in het vizier! Bekijk hier een uitgebreid arsenaal aan media belangstelling. 

Lees meer

Activiteiten

Een topvolley match uit Liga A bijwonen begeleid van een glaasje cava of een gezellig diner? De ideale gelegenheid om uw zakenrelaties, vrienden of familie uit te nodigen! Kom ook onze fantastische clubsfeer opsnuiven bij de talrijke evenementen die we organiseren. Check de kalender en het uitgebreid overzicht van de geplande activiteiten! We houden u graag op de hoogte via onze Nieuwsbrieven.

Lees meer

Sponsors

Lees meer