ma
di
wo
do
vr
za
zo
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Evenement
Competitiematch
Andere match

Vandaag jarig

GUY VYNCKE - 58 jaar
WEENA ANECA - 41 jaar

Nieuwsbrief


!!!SPECIALE PROMOTIE PLAY-OFF FINALES!!!

Zaterdag 13 april 2019 om 20u30, eerste wedstrijd in de best of five series in onze race naar de Belgische titel.
Hermes Oostende speelt voor het eerst in héél vele jaren de play-off finale nadat het eerder de reguliere competitie én de PO1 competitie winnend afsloot. Daarnaast won Hermes op 10 februari reeds de Belgische beker voor een kolkend Sportpaleis.


PROMOTIE:
Iedereen die de eerste wedstrijd thuiswedstrijd op 13 april komt kan de tweede thuiswedstrijd op 27 april bijwonen voor de helft van de prijs, zijnde 5 euro.

Promotie 2:
Iedereen onder de 18 jaar krijgt gratis toegang tot de wedstrijd, mits het aantrekken van een groen of geel kledingstuk of attribuut.

Promotie 3: 
Iedereen aangesloten bij een Westvlaamse volleybalclub krijgt gratis toegang mits het aantrekken van een groen of geel kledingstuk of attribuut. Ouders, begeleiders en of vrienden betalen slechts 5 euro toegang.

Promotie 4:
Alle abonnees bij Kvoostende of BCO krijgen toegang aan vijf euro. Alle RVO spelers krijgen eveneens toegang aan 5 euro.Alle informatie via hermesvolleybal@gmail.com


Alle informatie via hermesvolleybal@gmail.com

Voor, tijdens en na de wedstrijd voorzien wij een foodtruck, meer informatie volgt.

Kom Hermes steunen in zijn race naar zijn eerste titel in meer dan 30 jaar!


#thebestisyettocome!


Fotograaf Freek Couvreur zorgde voor een prachtige reportage met 80 foto’s van onze 74ste Europese wedstrijd Hermes Oostende – Aydin  (2-3 verloren).  Onze 22ste Europese campagne eindigde met deze knappe wedstrijd.


Klik op de ploegfoto!

Foto’s van onze 74ste Europese wedstrijd Hermes Oostende – Aydin

STEUNKAARTEN VOOR DE JEUGD!

STEUNKAARTEN VOOR DE JEUGD!

In samenwerking met restaurant - bierrestaurant  (H)eerlijk te Oostende (Nieuwpoortsesteenweg 893)  wordt deze gevulde reuzenmand ter waarde van € 250 en 4 troostprijzen ter waarde van € 50.verloot onder de steunkaarten ten voordele van de jeugd.

Deze kosten amper € 3 per stuk, zijn in beperkte oplage en zijn aan te schaffen in het restaurant zelf maar ook via de hermes kanalen (wedstrijd - kantine  - bestuur).
De trekking gebeurt in de sportbar time-out (Mr.V Arena) op zaterdag 26 jan. 2019 vlak na de wedstrijd Hermes - Charleroi.

Wij rekenen uiteraard op jullie steun voor onze jeugdige spelers!

 

 

CEV CHALLENGE CUP
Absolute wereldklasse op bezoek in onze Mr.V-Arena op woensdag 23 jan 2019 om 20 h 30 voor de terugwedstrijd in de 1/8 finale van de Europese CEV Challenge Cup!
daar neemt Hermes het op tegen het Turkse Aydin Buyuksehir Belediyspor met speelsters van wereldklasse. De heenwedstrijd werd na moedig verweer 3-0 verloren en onze dames zullen er alles aan doen en tot het uiterste gaan om de top ploeg het vuur aan de schenen te leggen.
Voor deze absolute topper voorzien we een vip-diner (Cava - stoofvlees met frietjes en groenten -glas wijn EN inkomkaart vip tribune aan slechts € 25). Aanvang vip vanaf 19 h 00, wedstrijd 20 h 30

inschrijven kan via apotheek.develter@pandora.be (0496/40.73.95) of ook via louagie.lieven@gmail.com (0476 59.01.05).
PROMOTIE!!!
Komt U de wedstrijd tegen Aydin bijwonen, dan geeft uw toegangsticket meteen recht op gratis toegang tot onze volgende thuiswedstrijd tegen Charleroi. Dit op zaterdag 26/01 om 20u30, waarna U meteen gratis kan aanschuiven voor een glas cava en een hapje aangeboden door de club op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.

Sportpaleis
!!! Update bekerfinale!!!
Inschrijven enkel via Hermesvolleybal@gmail.com (dit is de enige manier om 100% zeker in het Hermes supportersblok te zitten).

Voor de bekerfinale op 10 februari om 18u00 in het Antwerpse Sportpaleis voorziet Hermes Oostende de volgende mogelijkheden.
Inschrijven via de club heeft als grote voordeel dat U 100% zeker bent om in het Hermes supportersblok te zitten. De tickets die wij aanbieden zijn altijd rang 1!
Tickets samen gereserveerd zitten ook samen, alle plaatsen zijn genummerde plaatsen in het Hermes blok.

1) Ticket eigen vervoer: Ticket is geldig voor beide bekerfinales, zowel de bekerfinale heren om 14u00 tussen Lindemans Aalst en volleyteam Knack Roeselare als voor de bekerfinale vrouwen om 18u00 tussen Volley Saturnus Michelbeke en Hermes Volley.
Dit ticket geeft ook toegang tot de volleybalmarkt in de lotto arena en alle animatie rond de bekerfinales.
Prijs: 28 euro, gratis Hermes T-shirt inbegrepen!

2) Ticket met supportersbus: supportersbussen vertrekken om 12u00 op de parking van de Mr. V-Arena, deze tickets omvatten al het bovenstaande + het bustransport.
Kostprijs 40 euro, gratis Hermes T-shirt inbegrepen!

3) Ticket -12 jaar eigen transport 5 euro, gratis t-shirt inbegrepen

4) Ticket -12 jaar met de bus, 15 euro, gratis t-shirt inbegrepen.

5) VIP Tickets, enkel met eigen vervoer:
11u30 ontvangst met aperitief
12u00 walking dinner inclusief dranken
14u00 Bekerfinale mannen
aansluitend dessertbuffet
18u00 bekerfinale vrouwen
Kostprijs 135 euro per persoon

Bij inschrijving via hermesvolleybal@gmail.com krijgt U een bevestigingsmail. De inschrijving is pas definitief na betaling van de tickets via het rekeningnummer vermeld in de mail. Hermes reserveert de tickets enkel na voorafgaande betaling.

Iedereen is na de wedstrijd welkom op een afterparty op 15 minuten rijden van het sportpaleis gratis aangeboden door de club. Bij verlies wordt er psychologische bijstand voorzien. Meer info via mail.

Hermesvolleybal@gmail.com

#hermesgoessportpaleis
#dresscodegreen

 

Liga-dames nodigt uit:

Wil je samen de hersenen te pijnigen en een gezeillige, aangename avond beleven dan mag je zeker de Hermes Volley Oostende "Kill Block Quiz" niet missen!

Een kwis opgesteld en gepresenteerd door onze bevallige trainers Frederik De Veylder en Jonathan De Henau!

Dit op vrijdag 18 januari 2019 om 20u00.

Inschrijven per ploeg van 4 personen door te mailen naar jonathan.dehenau@hotmail.com

Wij hopen U massaal welkom te mogen heten!!!

 


Liga-dames nodigt uit:

Liga A

Topvolley aan zee! Trainer/coach Frederik De Veylder in samenwerking met trainer Jonathan De Henau  zullen aantreden met een topploeg in de hoogste reeks van de Belgische Dames Volleybalcompetitie. Sport, spektakel en spanning van het hoogste niveau! 

Lees meer

Senioren

Naast Liga A Dames, treden er bij Hermes nog twee damesploegen (2de en 4de provinciale) alsook 1 herenploeg (2de provinciale) aan in de competitie. Een brede waaier van spelniveau, een dynamische club voor enthousiaste volleybalspe(e)l(st)ers! Een optimale, sportieve sfeer op en naast het terrein is bij Hermes Volley een prioriteit!

Lees meer

Jeugd

Jeugdwerking staat centraal bij Hermes Volley. Dit competitiejaar spelen er 9 meisjes- en 1 jongensploeg in de jeugdreeksen. Omkaderd door professionele trainers en doorschuifmogelijkheden... de jeugd krijgt bij ons alle kansen! Op alle niveaus: sportiviteit en teamspirit!

Lees meer

Activiteiten

Een topvolley match uit Liga A bijwonen begeleid van een glaasje cava of een gezellig diner? De ideale gelegenheid om uw zakenrelaties, vrienden of familie uit te nodigen! Kom ook onze fantastische clubsfeer opsnuiven bij de talrijke evenementen die we organiseren. Check de kalender en het uitgebreid overzicht van de geplande activiteiten! We houden u graag op de hoogte via onze Nieuwsbrieven.

Lees meer

Hermes sportline 2.0 en 2.B

Jong geleerd is oud gedaan!

Onze jeugd krijgt een fantastische opleiding bij trainster/coach Renée Vandepitte

Niet alleen een goede technische basis, maar ook teamspirit en spelvreugde worden meegegeven. 

Hermes sportline 2.0 en 2.B

Shop

Vind hier sportkledij, sportzakken en supporterssjaal van uw volleybalclub.

Contact Kaat: 0473/40 53 75 of kaatproot@gmail.com 

Info:

Pers

Naar onze sponsors, trainers, ploegen,... toe, vinden we de nodige media aandacht uiterst belangrijk. Daarom hechten we belang aan het publiceren van wedstrijdverslagen, interessante persartikels, een ploeg of speelster in de kijker... Ook Focus TV houdt onze Dames uit Liga A in het vizier! Bekijk hier een uitgebreid arsenaal aan media belangstelling. 

Lees meer

Sponsors

Lees meer