ma
di
wo
do
vr
za
zo
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
9
10
11
12
13
16
17
18
19
20
23
24
25
26
27
30
31
 
 
 
 
 
Evenement
Competitiematch
Andere match

Nieuwsbrief

Recente uitslagen

Weekend 06/01/17SPORTKANS

Dankzij Stad Oostende krijgt elk kind tot 19 jaar de kans om te sporten!

LEES MEER

Liga A

Topvolley aan zee! Trainer/coach Sven Govers in samenwerking met trainer Meino Rozendal zullen aantreden met een topploeg in de hoogste reeks van de Belgische Dames Volleybalcompetitie. Sport, spektakel en spanning van het hoogste niveau! 

Lees meer

Senioren

Naast Liga A Dames, treden er bij Hermes nog drie damesploegen (1ste divisie, 2de en 3de provinciale) alsook 1 herenploeg (2de provinciale) aan in de competitie. Een brede waaier van spelniveau, een dynamische club voor enthousiaste volleybalspe(e)l(st)ers! Een optimale, sportieve sfeer op en naast het terrein is bij Hermes Volley een prioriteit!

Lees meer

Jeugd

Jeugdwerking staat centraal bij Hermes Volley. Dit competitiejaar spelen er 4 meisjes- en 2 jongensploegen in de jeugdreeksen. Omkaderd door professionele trainers, een fantastische Jongerenwerkgroep en doorschuifmogelijkheden... de jeugd krijgt bij ons alle kansen! Op alle niveaus: sportiviteit en teamspirit!

Lees meer

Pers

Naar onze sponsors, trainers, ploegen,... toe, vinden we de nodige media aandacht uiterst belangrijk. Daarom hechten we belang aan het publiceren van wedstrijdverslagen, interessante persartikels, een ploeg of speelster in de kijker... Ook Focus TV houdt onze Dames uit Liga A in het vizier! Bekijk hier een uitgebreid arsenaal aan media belangstelling. 

Lees meer

Activiteiten

Een topvolley match uit Liga A bijwonen begeleid van een glaasje cava of een gezellig diner? De ideale gelegenheid om uw zakenrelaties, vrienden of familie uit te nodigen! Kom ook onze fantastische clubsfeer opsnuiven bij de talrijke evenementen die we organiseren. Check de kalender en het uitgebreid overzicht van de geplande activiteiten! We houden u graag op de hoogte via onze Nieuwsbrieven.

Lees meer

Sponsors

Lees meer

+++ TOP Volley aan Zee +++

Naast voetbal en basket op het hoogste niveau, zet Oostende zich ook op de kaart met Dames volley!

Voorzitter Philippe Develter wenst deze mooie sport te promoten tot ver buiten Oostende = een mooi uitgangbord voor Stad Oostende

Marc Coucke (KVO), Johan Verborgh (BC Telenet Oostende) en Philippe develter (Hermes volley) wisselen hun clubsjaals uit... 

 

HEROOS

een uniek platform voor alle sportclubs en sporters

+++ OOSTENDE BEWEEGT! +++

OOSTENDE  2017

 EUROPESE SPORTSTAD en daar zijn we trots op.... +++ HERMES Sportline 2.0+++

Jong geleerd is oud gedaan!

Onze jeugd krijgt een fantastische opleiding bij trainster/coach Renée Vandepitte

Niet alleen een goede technische basis, maar ook teamspirit en spelvreugde worden meegegeven. 

 


50 JAAR HERMES 20.09.2015

In 2015 bestond Hermes Volley 50 jaar en dit werd in groot ornaat gevierd op 20 september! 

Een uniek feest dankzij THERMAE PALACE HOTEL, alle aanwezigen alsook het prachtig weer! Ook een welgemeende dank aan alle medewerkers!

Klik hier voor de volledige diavoorstelling: de foto's spreken voor zich! 

 

FOTOGALERIJ 50 JAAR HERMES FEEST