NIEUWSFLASH

NIEUWSFLASH

+++ Trekking CEV Cup Hermes - Dinamo Krasnodar (Rusland- winnaar CEV Cup 2015) +++ 50 jaar bestaan: HERMES GALA DAG +++ positieve hervorming met nieuwe jeugdvoorzitter...+++ Beker 1/8 Finale: Winnaar Barbar B – As / Hermes Oostende

Lees Meer
ma
di
wo
do
vr
za
zo
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
Evenement
Competitiematch
Andere match

Nieuwsbrief

HERMES GALA DAG 20.09.2015

Hermes Volley bestaat 50 jaar en dit vieren wij groots op 20.09.2015 in het prachtige THERMAE PALACE HOTEL. Alle HERMES vrienden van vroeger én nu worden uitgenodigd op dit Koninklijk feest aan ZEE! We rekenen op een grote opkomst vanaf 11u30 voor een gezellig aperitief en culinair buffet à volonté in een schitterend kader! Inschrijven op 50jaar@hermesvolley.be met vermelding van naam, alsook deelnameprijs overschrijven op BE35 0682 4186 0837. Vanaf 14u30 is het dessertbuffet vrij toegankelijk voor iedereen. Doorheen de ganse dag bieden we een gevarieerd programma met muzikale omlijsting, terugblik op een roemrijk verleden, ploegvoorstellingen, vooruitblik, stranddemo,... Lees hier aandachtig uw uitnodigingsbrief en spreek af met uw volley vrienden, familie of kennissen om samen te genieten van dit éénmalig HERMES feest!

Uitnodigingsbrief

SPORTMARKT 30.08.2015

Ook Hermes tekent present op de sportmarkt van Oostende in de Koninklijke Stallingen. Wij zullen met trots volleybal promoten bij de Oostendse jeugd. Iedereen welkom op onze stand voor alle info, demo sessies, en nog veel meer... 

MEER INFO
SPORTMARKT 30.08.2015

WELLINGTONRENBAAN 31.08.2015

Uiteraard wordt onze Liga A ploeg bij het begin van het nieuwe volleyseizoen uitgebreid in 'the picture' geplaatst.

Op maandag 31 augustus wordt onze topploeg met 'grandeur' voorgesteld op de Wellingtonrenbaan tijdens Oostende Koerse. Naast KV Oostende zullen onze prachtige Dames het podium kleuren! Allen daarheen!

WELLINGTONRENBAAN 31.08.2015

GROTE BRADERIE 05.09.2015

Hermes Volley neemt deel aan het SPORTDORP, een nieuw initiatief tijdens de Grote Braderie in de A. Pieterslaan op zaterdag 5 september. Ter hoogte van het stadhuis kan je terecht in het gezellige sportdorp voor alle info over Hermes Volley!

GROTE BRADERIE 05.09.2015

OPENCLUBDAG 06.09.2015

Als eerste groot evenement in Mr V gaat de Hermes OPENCLUBDAG door op zondag 6 september. Op deze gezellige dag spelen alle ploegen een wedstrijd, wordt er uitgebreid informatie gegeven en krijgt iedereen de kans om bij te praten met bestuur, trainers, ouders,... Als afsluiter speelt onze eerste ploeg een match tegen Kalmthout om 20u

Noteer 6 september met stip in uw agenda!

OPENCLUBDAG 06.09.2015

Radio interview Hit FM: De voorzitter aan het woord

Voorzitter Philippe Develter stelt zijn visie voor tijdens radio interview op Hit FM in het kader van het sportprogramma HEROOS. 

Beluister hier het radio interview

Liga A

Topvolley aan zee! Trainer/coach Joannes Lozie treedt aan met een topploeg in de hoogste reeks van de Belgische Dames Volleybalcompetitie. Bovendien spelen onze talentvolle en jeugdige Liga A Dames dit seizoen Europees! Sport, spektakel en spanning van het hoogste niveau! 

Lees meer

Senioren

Naast Liga A Dames, treden er bij Hermes nog drie damesploegen (1ste divisie, 2de en 4de provinciale) alsook 1 herenploeg (3de provinciale) aan in de competitie. Een brede waaier van spelniveau, een dynamische club voor enthousiaste volleybalspe(e)l(st)ers! Een optimale, sportieve sfeer op en naast het terrein is bij Hermes Volley een prioriteit!

Lees meer

Jeugd

Jeugdwerking staat centraal bij Hermes Volley. Dit competitiejaar spelen er 4 meisjes- en 2 jongensploegen in de jeugdreeksen. Omkaderd door professionele trainers, een fantastisch jeugdbestuur en doorschuifmogelijkheden... de jeugd krijgt bij ons alle kansen! Op alle niveaus: sportiviteit en teamspirit!

Lees meer

Pers

Naar onze sponsors, trainers, ploegen,... toe, vinden we de nodige media aandacht uiterst belangrijk. Daarom hechten we belang aan het publiceren van wedstrijdverslagen, interessante persartikels, een ploeg of speelster in de kijker... Ook Focus TV houdt onze Dames uit Liga A in het vizier! Bekijk hier een uitgebreid arsenaal aan media belangstelling. 

Lees meer

Activiteiten

Een topvolley match uit Liga A bijwonen begeleid van een glaasje cava of een gezellig diner? De ideale gelegenheid om uw zakenrelaties, vrienden of familie uit te nodigen! Kom ook onze fantastische clubsfeer opsnuiven bij de talrijke evenementen die we organiseren. Check de kalender en het uitgebreid overzicht van de geplande activiteiten! We houden u graag op de hoogte via onze Nieuwsbrieven.

Lees meer

Sponsors

Lees meer