ma
di
wo
do
vr
za
zo
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
Evenement
Competitiematch
Andere match

Nieuwsbrief

Vrijetijdsmarkt

Vandaag was Hermes ook vertegenwoordigd op de Vrijetijdsmarkt in het sportcentrum De Koninklijke Stallingen. Onze voorzitter Philippe Develter ontmoette er schepen van sport Bart Plasschaert.

 

Liga A

Topvolley aan zee! Trainer/coach Frederik De Veylder in samenwerking met trainer Jonathan De Henau  zullen aantreden met een topploeg in de hoogste reeks van de Belgische Dames Volleybalcompetitie. Sport, spektakel en spanning van het hoogste niveau! 

Lees meer

Senioren

Naast Liga A Dames, treden er bij Hermes nog twee damesploegen (2de en 4de provinciale) alsook 1 herenploeg (2de provinciale) aan in de competitie. Een brede waaier van spelniveau, een dynamische club voor enthousiaste volleybalspe(e)l(st)ers! Een optimale, sportieve sfeer op en naast het terrein is bij Hermes Volley een prioriteit!

Lees meer

Jeugd

Jeugdwerking staat centraal bij Hermes Volley. Dit competitiejaar spelen er 9 meisjes- en 1 jongensploeg in de jeugdreeksen. Omkaderd door professionele trainers en doorschuifmogelijkheden... de jeugd krijgt bij ons alle kansen! Op alle niveaus: sportiviteit en teamspirit!

Lees meer

Activiteiten

Een topvolley match uit Liga A bijwonen begeleid van een glaasje cava of een gezellig diner? De ideale gelegenheid om uw zakenrelaties, vrienden of familie uit te nodigen! Kom ook onze fantastische clubsfeer opsnuiven bij de talrijke evenementen die we organiseren. Check de kalender en het uitgebreid overzicht van de geplande activiteiten! We houden u graag op de hoogte via onze Nieuwsbrieven.

Lees meer

Hermes sportline 2.0 en 2.B

Jong geleerd is oud gedaan!

Onze jeugd krijgt een fantastische opleiding bij trainster/coach Renée Vandepitte

Niet alleen een goede technische basis, maar ook teamspirit en spelvreugde worden meegegeven. 

Hermes sportline 2.0 en 2.B

Shop

Vind hier sportkledij, sportzakken en supporterssjaal van uw volleybalclub.

Contact Kaat: 0473/40 53 75 of kaatproot@gmail.com 

Info:

Pers

Naar onze sponsors, trainers, ploegen,... toe, vinden we de nodige media aandacht uiterst belangrijk. Daarom hechten we belang aan het publiceren van wedstrijdverslagen, interessante persartikels, een ploeg of speelster in de kijker... Ook Focus TV houdt onze Dames uit Liga A in het vizier! Bekijk hier een uitgebreid arsenaal aan media belangstelling. 

Lees meer

Sponsors

Lees meer