ma
di
wo
do
vr
za
zo
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Evenement
Competitiematch
Andere match

Vandaag jarig

LIZE SCHELFHOUT - 15 jaar

Nieuwsbrief


Volleyballessen

Volleyballessen

Zoals elk jaar hoopt Hermes nieuwe leden te verwelkomen in onze club. Voor ouders die nog twijfelen of volleybal iets is voor hun kind bieden wij 4 lessen aan om uw kind eens te laten proeven van onze leuke sport. Alle info is te vinden op de flyer.


Toptransfer voor Hermes

Toptransfer voor Hermes

Na de eerdere aankondiging dat Paulien Neyt en Coline Vincart volgend jaar Hermes komen versterken kunnen wij een nieuwe inkomende transfer aankondigen en wat voor één! 

Niemand minder dan Charlotte Leys, ex-kapitein van de Yellow Tigers, komt volgend jaar bij Hermes spelen. We zijn zeer blij Charlotte te verwelkomen welkom bij Hermes en kijken er naar uit wat zij volgend seizoen zal tonen in onze Mr V-Arena. Met haar ervaring bij de nationale ploeg en in het buitenland zal ze zeker een grote aanwinst zijn voor het team.


Ploeg seizoen 2021 - 2022

Het huidige seizoen is nog niet afgelopen maar achter de schermen wordt al hard gewerkt aan de ploeg voor het volgende. We kunnen vol trots aankondigen dat maar liefst 8 speelsters hun verblijf aan de kust met een jaar verlengd hebben. Ook onze T1 en T2 blijven een jaar langer aan het roer. Naast de blijvers kunnen we al 2 inkomende transfers aankondigen. De ploeg is nog niet compleet, we hopen zo snel mogelijk nog meer aankondigingen te kunnen doen voor volgend seizoen. Houdt dus onze social media in de gaten voor meer nieuws.

Blijvers: Yana De Leeuw, Megan Vanden Berghe, Merle Baasdam, Loladina Zwaanswijk, Lisa Nobel, Amber Gesquiere, Céline Jacquemyn en Milica Misojcic

Inkomende transfers: Paulien Neyt (Avanti Aalter) en Coline Vincart (VKT Torhout)


Wedstrijdfoto's

Onze huisfotograaf Freek Couvreur van Cofre fotografie & events legde onze thuiswedstrijden tegen VC Oudegem, VDK Gent en Modal Charleroi vast op foto. Hieronder vindt u een selectie, de volledige fotoreeks is te vinden via onze facebookpagina.

Facebook Hermes

Stopzetting competitie jeugd

Stopzetting competitie jeugd

Na de beslissing in januari om de seniorencompetities stop te zetten voor het seizoen 2020 - 2021 valt nu ook het doek over het resterende deel van de jeugdcompetities. Wij kijken uit naar het seizoen 2021 - 2022 om terug te kunnen aantreden met al onze jeugd- en seniorenteam in een hopelijk veilig en volledig seizoen.


Wedstrijdverslagen Liga A

Naar goede gewoonte maakte onze speaker Filip Rossel een verslag van de thuiswedstrijden tegen VDK Gent en VC Oudegem. Deze verslagen zijn te vinden via onderstaande knop.

Wedstrijdverslagen

Sponsorboxen

Sponsorboxen

In dit vreemde seizoen zijn onze sponsors des te belangrijker. Om hen te bedanken voor hun bijdrage aan onze mooie club in deze moeilijke omstandigheden ontvingen alle sponsors van Hermes Rekkenshop Oostende daarom een Hermes-verwenbox.


Kalender thuiswedstrijden liga A

Kalender thuiswedstrijden liga A

Ondertussen zijn onze liga A dames volop bezig aan hun seizoen. Als u op de foto klikt kan u alle data en aanvangsuren van hun wedstrijden zien.

Aanstaande woensdag 3 februari hebben zij reeds hun eerste thuiswedstrijd tegen VDK Gent. Alle thuiswedstrijden zijn te volgen via de livestream op onze facebookpagina. Via onderstaande link komt u daarop terecht.

Facebook Hermes

Ook competitie U11 & U13 stopgezet

Nadat eerder dit seizoen al de competities van U15, U17 & volwassenen werden stopgezet wordt deze beslissing nu ook doorgetrokken naar de U11 & U13.

Op 8 februari wordt er beslist of er dit seizoen nog wedstrijden kunnen doorgaan.


Begin voor Liga A

Begin voor Liga A

Na een aantal maanden de pauzeknop te hebben ingedruk ten gevolge van de corona crisis gaan onze liga-dames dit weekend terug van start.

Hun eerste competitieve wedstrijd van dit seizoen is er direct 1 met grote inzet, namelijk een plaats in de halve finale van de beker van België. Zaterdag 9 januari om 17u gaan onze dames van start in Thuillies tegen Tchalou.

Bij winst komen we direct volgende week al uit tegen de winnaar van het duel tussen VC Oudegem en Ladies Volley Limburg.

Supporters (achter uw computerscherm) op post!


Nieuwe COVID maatregelen

Op dinsdag 27 oktober besliste de Vlaamse regering om net zoals de Waalse en Brusselse regering extra maatregelen in te voeren. Daaruit is voorgekomen dat onze leden 12 jaar en ouder na het stilleggen van de competitie ook niet meer mogen trainen. Deze maatregel gaat in op vrijdag 30 oktober om 18u en zal minstens 3 weken van kracht zijn.

Onze leden onder 12 jaar mogen wel nog trainen, net zoals onze liga A-dames die een uitzondering hebben gekregen.

Wij houden u op de hoogte over de verdere ontwikkelingen.


Competitie on-hold

Door de recente stijging in de corona cijfers besliste de regering om sport op code oranje te plaatsen. Dit wil zeggen dat de competitie voor U13 en ouder voor minstens een maand niet zal doorgaan. Trainingen kunnen wel doorgaan mits het houden van 1,5m afstand.

Update: Ook de competitie van onze liga A mag doorgaan. De start wordt wel met een week uitgesteld.


Registratie in Mr V

Vanaf heden gebruiken wij de zeroQ-app om aanwezigheden te registreren in de Mr V-arena. Alle uitleg is te vinden in het onderstaande document.

zeroQ-app

Start2Volley

Ook voor de allerkleinsten hebben wij een aanbod. Bekijk snel onze folder voor de bewegingsschool & Start2Volley op de jeugdpagina van onze website & onze facebookpagina.

 

Lees meer

Ranking jeugdsportfonds 2020

Ranking jeugdsportfonds 2020

Naar jaarlijkse gewoonte heeft Volley Vlaanderen zijn ranking van alle vlaamse volleybalclubs en hun jeugdwerking bekend gemaakt.

Hermes haalde 3 sterren en eindigde op een 58ste plaats.

De volledige ranglijst is te vinden via onderstaande link.

Ranking jeugdsportfonds 2020

GEBRUIK UiTPAS BIJ ONZE SPORTCLUB

GEBRUIK UiTPAS BIJ ONZE SPORTCLUB

UiTPAS Oostende is een vrijetijdspas voor iedereen. Met UiTPAS kan je voordelig aan tal van vrijetijdsactiviteiten deelnemen. 

 

Lees meer

Hermes webshop

De webshop is na vernieuwing opnieuw beschikbaar.

Bestellingen en meer info bij Kaat Proot: 0473/40.53.75 of kaatproot@gmail.com

Webshop