ma
di
wo
do
vr
za
zo
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Evenement
Competitiematch
Andere match

Nieuwsbrief

De grote klok

Hermes Volley eindigde vorig seizoen op de derde plaats in de Belgische competitie en speelde de halve finale in de beker.Komend weekend staan de 2 beslissende duels op het programma voor het 4de Europees ticket: nl.
Zaterdag 29 april 2017 om 20u00: Dauphines Charleroi - Hermes Oostende
Zondag 30 april 2017 om 14u30: Hermes Oostende - Dauphines CharleroiHermesvoorzitter Philippe Develter nodigt iedereen zondag a.s. om 14u30 uit voor de beslissende wedstrijd (met eventuele golden set) in de Oostendse Mr. V Arena.

Leden van Recrea Volley Oostende en van alle 72 West-Vlaamse volleybalclubs mogen bovendien aan de helft van de prijs binnen: 5 euro ipv 10 euro.

Er is ook een goedkope VIP-formule voor slechts 20 euro: meer info in bijlage.

Alvast bedankt om hieraan de nodige aandacht te schenken!


Verslag Dames C 08.04.17

Paco Zedelgem - Hermes  (3-1)

Einde van het seizoen nadert, kampioen spelen kon voor de aanvang van deze wedstrijd theoretisch nog steeds, maar realistisch gezien geen haalbare kaart meer. Diksmuide is sterker, speelt regelmatiger en dus ook de verdiende winnaar in onze reeks. Proficiat!
Bij Hermes C druipen heel voorzichtig de beslissingen binnen voor het volgend seizoen. Enkele speelsters kiezen voor hun studies en zetten de volleybal op stop, op non-actief of op een lager pitje.
De ploeg die reeds heel veel jaren samen potten gebroken heeft en trofeeën binnen gehaald heeft zal heel waarschijnlijk volgend seizoen tal van nieuwe sportieve gezichten ontvangen!

Lees verder......

HERMES is ook KVO op 18 maart 2017

Verslag U13 meisjes

Torhout - Hermes: 3-0

Het werd 3-0 voor onze U13 meisjes dit weekend die speelden tegen VKT Torhout B. We dachten nochtans dat het vuur in hun zat toen......

Lees verder......
Verslag U13 meisjes

Verslag Dames C 11.03.17

Hermes C - De Haan

Wetende dat de Herenploeg spaghetti voorziet voor de dames na de wedstrijd, was den drive eens zo groot om de wedstrijd met 3-0 te winnen. Doch belangrijker is dat, net zoals in het voetbal, promotie afdwingen richting eerste provinciale hebben we nu niet meer in eigen handen..."alles" winnen en hopen op een klein foutje van Bredene en Diksmuide!

Lees verder......

SPAGHETTI FESTIJN

Verslag Dames C 25.02.17

Diksmuide - Hermes C

Na de nodige stress die ons parten gespeeld heeft tijdens de wedstrijd tegen Bredene, werd er nu vanuit een ander vaatje getapt en had iedereen er zin in om Diksmuide te verslaan!
Supporters van Diksmuide had er evenveel zin in en waren er (bijna) van overtuigd dat winnen tegen Hermes (bijna) vanzelfsprekend zou zijn voor hun sterke ploeg VT Diksmuide. De trommels galmden door de sportzaal!
Tal van supporters waren reeds aanwezig van bij de start van de opwarming.....

Lees verder......

Verslag Dames C 18.02.17

Hermes - Bredene

een derby, zoals het in de volksmond klinkt.
- Hermes op zijn hoede, stress à volonté.
- Bredene vol van energie en adrenaline om de strijd aan te gaan!

Lees verder......

Verslag U13 meisjes 04.02.17

Hermes - Lichtervelde

De tweede confrontatie van dit seizoen tussen de twee meidenploegen van Hermes Oostende en V.T. Lichtervelde B is nogmaals in het voordeel uitgedraaid van Lichtervelde. Het lukte Hermes niet de punten in te halen........

Lees verder......
Verslag U13 meisjes 04.02.17

Verslag Dames C 04.02.17

Jumpers Middelkerke - Hermes

Examens, blessure, griep...achter de rug...met z'n allen met vol enthousiasme richting Leffinge.....

Lees verder......

Liga A: Hermes - Gent

      3 - 0

Setstanden: 25-19, 25-19 en 25-18


Hermes heeft zich wel bijzonder knap herpakt na de verrassende 3-2 nederlaag in Tongeren door vice-kampioen en bekerfinalist Gent met lege handen naar huis te sturen. De kustploeg speelde één van haar beste partijen dit seizoen en Gent was echt wel ondermaats. Het werd zelfs een kurkdroge 3-0 zege waarbij de Oost-Vlamingen in geen enkele set aan 20 punten geraakten. Hermes greep Gent meteen naar de keel in set één: 6-1. Een supersterk aanvallende Nina Coolman loodste haar team vlot naar de zege. Ook de Franse Mapie Bakima verkeerde in een heel sterke dag. Bij 13-9 serveerde Lara Nagels met haar sterk opslagwapen naar 19-9. Dichter dan 20-15 konden de bezoeksters niet meer naderen. Ook in de 2de set (eigenlijk in bijna de ganse match) was de bekerfinalist op achtervolgen aangewezen: 5-3; 10-6 en zelfs 20-11. Een collectief klasserijker Oostende maakte de klus af: 22-15 en 25-19. Bij 3-4 in de derde set begon Gent eventjes te dromen van een terugkeer, maar de hoop was van heel korte duur: 6-5 en 11-6. Bij 12-6 serveerde de West-Vlaamse Laure Flament nog naar 12-11, maar dichter kwam de vice-kampioen niet meer. Bij 20-15 ging het licht bij de Gentse meisjes volledig uit. Na 3 eerdere nederlagen dit seizoen (competitie en dubbel bekertreffen in de halve finales) kon Hermes revanche nemen en hadden de groengeeltjes hun oververdiende stuntzege op zak. Volgende zondag reist Hermes naar het voorlaatste geklasseerde Antwerp. Gent neemt het komende zaterdag in eigen huis op tegen de andere bekerfinalist, landskampioen Asterix Avo. Binnen 3 weken dan ontmoeten beide teams elkaar opnieuw in het Antwerpse Sportpaleis voor de bekerfinale. Dit Gent zal alvast uit een heel ander vaatje moeten tappen om het vuur aan de schenen te kunnen leggen van Asterix Avo....... (Verslag: Filip Rossel).


SPORTKANS

Dankzij Stad Oostende krijgt elk kind tot 19 jaar de kans om te sporten!

LEES MEER

Liga A

Topvolley aan zee! Trainer/coach Sven Govers in samenwerking met trainer Meino Rozendal zullen aantreden met een topploeg in de hoogste reeks van de Belgische Dames Volleybalcompetitie. Sport, spektakel en spanning van het hoogste niveau! 

Lees meer

Senioren

Naast Liga A Dames, treden er bij Hermes nog drie damesploegen (1ste divisie, 2de en 3de provinciale) alsook 1 herenploeg (2de provinciale) aan in de competitie. Een brede waaier van spelniveau, een dynamische club voor enthousiaste volleybalspe(e)l(st)ers! Een optimale, sportieve sfeer op en naast het terrein is bij Hermes Volley een prioriteit!

Lees meer

Jeugd

Jeugdwerking staat centraal bij Hermes Volley. Dit competitiejaar spelen er 4 meisjes- en 2 jongensploegen in de jeugdreeksen. Omkaderd door professionele trainers, een fantastische Jongerenwerkgroep en doorschuifmogelijkheden... de jeugd krijgt bij ons alle kansen! Op alle niveaus: sportiviteit en teamspirit!

Lees meer

Pers

Naar onze sponsors, trainers, ploegen,... toe, vinden we de nodige media aandacht uiterst belangrijk. Daarom hechten we belang aan het publiceren van wedstrijdverslagen, interessante persartikels, een ploeg of speelster in de kijker... Ook Focus TV houdt onze Dames uit Liga A in het vizier! Bekijk hier een uitgebreid arsenaal aan media belangstelling. 

Lees meer

Activiteiten

Een topvolley match uit Liga A bijwonen begeleid van een glaasje cava of een gezellig diner? De ideale gelegenheid om uw zakenrelaties, vrienden of familie uit te nodigen! Kom ook onze fantastische clubsfeer opsnuiven bij de talrijke evenementen die we organiseren. Check de kalender en het uitgebreid overzicht van de geplande activiteiten! We houden u graag op de hoogte via onze Nieuwsbrieven.

Lees meer

Sponsors

Lees meer

+++ TOP Volley aan Zee +++

Naast voetbal en basket op het hoogste niveau, zet Oostende zich ook op de kaart met Dames volley!

Voorzitter Philippe Develter wenst deze mooie sport te promoten tot ver buiten Oostende = een mooi uitgangbord voor Stad Oostende

Marc Coucke (KVO), Johan Verborgh (BC Telenet Oostende) en Philippe develter (Hermes volley) wisselen hun clubsjaals uit... 

 

HEROOS

een uniek platform voor alle sportclubs en sporters

+++ OOSTENDE BEWEEGT! +++

OOSTENDE  2017

 EUROPESE SPORTSTAD en daar zijn we trots op.... +++ HERMES Sportline 2.0+++

Jong geleerd is oud gedaan!

Onze jeugd krijgt een fantastische opleiding bij trainster/coach Renée Vandepitte

Niet alleen een goede technische basis, maar ook teamspirit en spelvreugde worden meegegeven. 

 


50 JAAR HERMES 20.09.2015

In 2015 bestond Hermes Volley 50 jaar en dit werd in groot ornaat gevierd op 20 september! 

Een uniek feest dankzij THERMAE PALACE HOTEL, alle aanwezigen alsook het prachtig weer! Ook een welgemeende dank aan alle medewerkers!

Klik hier voor de volledige diavoorstelling: de foto's spreken voor zich! 

 

FOTOGALERIJ 50 JAAR HERMES FEEST