Nieuwsbrief

Palmares Nationaal

 

  • 2016 - 2017: 3° plaats in Liga A Dames en Europees ticket
  • 2015 - 2016: 8° plaats in Liga A Dames
  • 2014 - 2015: 3° plaats in Liga A Dames en Europees ticket
  • 2013 - 2014: 6° plaats in Liga A dames
  • 2012 - 2013: 5° plaats in Liga A dames en Europees ticket
  • 2011 - 2012: 6° plaats in Liga A dames / Heren 1 promotie naar Nationale
  • 2010 - 2011: 5° plaats in Liga A dames en Europees ticket / 1° divisie dames promotie naar Nationale
  • 2009 - 2010: 6° plaats in Liga A dames / vice-kampioen in 2° divisie dames en promotie / kampioen in 1° prov. heren en promotie en winnaar   Vlaamse Beker heren en winnaar West-Vl. Beker heren
  • 2008 - 2009: 4° plaats Liga A dames (op 11) en Europees ticket / 2° damesploeg: kampioen 1° prov. en winnaar Beker v. W-Vl
  • 2007 - 2008: 1° nationale: kampioen en promotie naar Liga A dames- heren: 2° provinciale: kampioen
  • 2006 - 2007: 1° divisie: kampioen en promotie naar 1° nationale ----- heren: 3° provinciale: kampioen
  • 2005 - 2006: 1° Divisie: 3° plaats // kampioen bij reg. D-jeugd meisjes
  • 2004 - 2005: 2° Divisie: Promotie naar 1° Divisie // kampioen bij reg. D-jeugd meisjes
  • 2003 - 2004: 1° provinciale: Kampioen en promotie naar 2° Divisie // kampioen bij reg. D-jeugd meisjes
  • 2002 - 2003: 1° provinciale: 40ste Competitieseizoen!!: 2° plaats (op 12)
  • 2001 - 2002: 1° provinciale: 9° plaats (op 12) // kampioen bij reg. D-jeugd meisjes
  • 2000 - 2001: 1° provinciale: 2° plaats (op 12)
  • 1999 - 2000: 1° provinciale: 8° plaats (op 12)
  • 1998 - 1999: 1° provinciale: 6° plaats (op 12) // kampioen bij reg. B-jeugd meisjes én bij reg. C-jeugd meisjes
  • 1997 - 1998: 1° provinciale: 5° plaats (op 12) // kampioen bij reg. C-jeugd meisjes
  • 1996 - 1997: 2° provinciale: 1° plaats (op 11) en promotie
  • 1995 - 1996: 2° provinciale: 4° plaats (op 12)
  • 1994 - 1995: 3° provinciale: 2° plaats (op 14) en promotie
  • 1993 - 1994: 3° provinciale: 5° plaats (op 10)
  • 1992 - 1993: 2° provinciale: 12° plaats (op 12) en degradatie
  • 1991 - 1992: Ereklasse: 9° plaats (op 10) en vrijwillige degradatie naar 2° provinciale
  • 1990 - 1991: 1° divisie: kampioen en promotie
  • 1989 - 1990: Ereklasse: 12° plaats (op 12) en degradatie
  • 1988 - 1989: Ereklasse: 7° plaats (op 11)
  • 1987 - 1988: Ereklasse: 5° plaats (op 12)
  • 1986 - 1987: Ereklasse: landskampioen
  • 1985 - 1986: Ereklasse: 5° plaats (op 12)
  • 1984 - 1985: Ereklasse: landskampioen
  • 1983 - 1984: Ereklasse: 3° plaats (op 12)
  • 1982 - 1983: Ereklasse: landskampioen en winnaar van de Beker van België
  • 1981 - 1982: Ereklasse: 2° plaats en winnaar van de Beker van België
  • 1980 - 1981: Ereklasse: 2° plaats (op 12)
  • 1979 - 1980: Ereklasse: landskampioen
  • 1978 - 1979: Ereklasse: landskampioen
  • 1977 - 1978: Ereklasse: landskampioen
  • 1976 - 1977: Ereklasse: landskampioen en winnaar van de Beker van België
  • 1975 - 1976: Ereklasse: landskampioen
  • 1974 - 1975: Ereklasse: landskampioen
  • 1973 - 1974: Ereklasse: landskampioen
  • 1972 - 1973: Ereklasse: landskampioen
  • 1971 - 1972: Ereklasse: landskampioen en winnaar van de Beker van België
  • 1970 - 1971: Ereklasse: landskampioen en winnaar van de Beker van België
  • 1969 - 1970: Ereklasse: 2° plaats
  • 1968 - 1969: Ereklasse: 9° plaats
  • 1967 - 1968: Ereklasse: 8° plaats
  • 1966 - 1967: 1° provinciale: kampioen en promotie
  • 1965 - 1966: 1° provinciale: 2° plaats
  • 1964 - 1965: 1° provinciale: 4° plaats
  • 1963 - 1964: 2° provinciale: 2° plaats en promotie
·  1962 - 1963: Eerste trainingsjaar